Дубові бочки та кадки дуже поширені у використанні для соління огірків, помідорів, буряків, моркви, перцю солодкого, для квашення капусти, баклажанів, для мочіння та соління кавунів, а також для інших продуктів. Така популярність даних виробів пояснюється саме деревиною, з якої вони виготовлені. Деревина дуба дозволяє зберігати корисні якості солінь, їх аромат, а також надає їм неповторного смаку, який не порівняти зі смаком продуктів із іншої тари.
Дубові бочки для соління стимулюють реакції кисломолочного бродіння, які лежать в основі процесів соління, квашення та мочіння овочів, плодів та ягід. Так, саме молочна кислота є єдиною консервуючою речовиною для зберігання продуктів, тому продукція в бочках може зберігатися протягом тривалого часу і не псуватися.
На якість готової продукції при солінні та квашенні в дубових бочках впливають такі фактори:
Комплектуємо вироби кружком під гніт. Обручі наявні як з чорного, так і з нержавіючого металу, також є вибір форми бочок – конусна та бочкова.
Купити дубові діжки ручної роботи для соління та квашення овочів, ягід та інших продуктів можна, зателефонувавши до нас. Менеджери компанії «Еко-стиль» нададуть Вам актуальну інформацію щодо питань замовлення та доставки продукції, а також щодо експлуатації виробів.
Ціна на дубові бочки для солінь вказана у розділі «Для соління та меду» (активуйте конкретний виріб).
Ця тара не тільки прикрасить Ваш побут, а й стане гарним подарунком для Ваших друзів.